Partnerské vztahy a ruční písmo

Většina lidí si láme hlavu s tím,, jak zjistit, zda je ten daný partner ten pravý. A tak lidé „sáhnou“ po různých metodách, jak to zjistit. Často chtějí i grafologický rozbor partnera – a to samozřejmě není tak jednoduché.

Pokud chcete aby vám odborník rozebral jakékoli písmo, které není vaše, měli byste mít k tomuto úkonu souhlas. Často tomu však tak není a tak by oslovený grafolog měl takový rozbor odmítnout.

Další věcí je to, že vybírat partnery podle písma opravdu není ten správný systém. Lidské vztahy fungují na jiných principech – ne na tom, kdo jak píše.

Grafologický rozbor partnerů (jejich profil) je však udělat možné. Pokud z jakéhokoli důvodu chtějí partneři o svém vztahu vědět více a domluví se spolu, lze z písma stanovit, jak se k sobě chovají, jaké vlastnosti jednomu či druhému vadí nebo naopak v čem jsou za jedno. Důležitým faktorem pro rozbor však je, aby s tím oba souhlasili.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články, Grafologie, Právo se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.